EDS Producties
"Met een tonend beeld op je netvlies laten we de audiovisie heel"

Onze diensten

EDS Producties staat garant voor een boodschap én entertaiment en kan u verschillende diensten leveren. Dit gaat van optredens tot sprekers en van workshops tot aan evenementen. 

Optredens

Een avondvullend programma met goede muziek, een boodschap, humor en inspiratie, daarvoor bent u bij EDS Producties aan het juiste adres! Ook kunnen de artiesten individueel worden geboekt voor een optreden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier onderaan de pagina. 

Sprekers

Een avond organiseren waar een spreker nodig is over een (uitdagend) onderwerp? Ook hiervoor kunt u contact opnemen met EDS Producties. Leg ons het onderwerp voor en we kijken samen naar de mogelijkheden. 

Workshops

Een uitdagende workshop voor kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen op het gebied van Spoken Word of Rap? Ook hiervoor is EDS Producties het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden. 

Video & Edit

Bij EDS Producties produceren wij video's en verzorgen wij de editing. Zo kan bij ons een compleet pakket worden afgenomen voor een videoclip, promotievideo of bedrijfsvideo. Daarbij behoren drone-opnamen ook tot de mogelijkheden. Voorafgaand aan een videoshoot hebben wij altijd een overleg met de klant om de verwachtingen helder te krijgen. Neem contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.